Poszukuje dobrego programu do konwersji filmów, tak żeby można było otworzyć na zwykłym odtwarzaczu dvd mam filmy w formacie rmvb i inny jakiś na komurki i poradzcie dobry program może być płatny??, i jedno pytanko jak nagrywam z tymi filmami piosenki i zdjęcia, w takiej formie jako dane, to bede mogł obejzeć to na dvd??
Strona 1 z 1
program do konwersji filmów rmvb na np avi?
|
Napisany 15 czerwiec 2009 - 21:42
Any Video Conventer - jest darmowy
Akai S1100 + Akai MPC 500 + E-mu 0404 + Stanton T120 + Stanton SA.3 + Technics SX-K700
wycinam-sample.pl
wycinam-sample.pl
Napisany 16 czerwiec 2009 - 14:16
spoko jesli na dvd uda sie ogladac tego filmu to fajnie
Dodano 16-06-2009 15:16:23:
a czy ten program albo jakiś inny polepsza jakość filmu, bo wiem ze jak jest film przerobiony na rmvb to powstaje slabasza jakość a czy w odwrotna strone bedzie lepsza jakość czy ta sama?? i np jak jest film rmvb 300mb to bedzie mial po konwersji na avi 700mb czy wiecej jak to jest?
Dodano 16-06-2009 15:16:23:
a czy ten program albo jakiś inny polepsza jakość filmu, bo wiem ze jak jest film przerobiony na rmvb to powstaje slabasza jakość a czy w odwrotna strone bedzie lepsza jakość czy ta sama?? i np jak jest film rmvb 300mb to bedzie mial po konwersji na avi 700mb czy wiecej jak to jest?

------------------------------------------------------------------
http://pl.20dollars2...com/?ref=216915
Napisany 16 czerwiec 2009 - 14:21
Nie da się polepszyć jakości filmu, a będzie więcej ważył, bo użyjesz takiego kodeka, co najwyżej przy użyciu innego kodeka możesz jeszcze pogorszyć jakość.
Akai S1100 + Akai MPC 500 + E-mu 0404 + Stanton T120 + Stanton SA.3 + Technics SX-K700
wycinam-sample.pl
wycinam-sample.pl
Napisany 16 czerwiec 2009 - 16:52
aha to trudno ale chcociaz na dvd bedzie mozna obejzec bo zwiekszosc dvd nie maja kodekow do rmvb

Napisany 23 czerwiec 2009 - 14:15
mam problem z tym programem albo on juz taki jest Any Video Conventer, przerobilem film z rmvb na avi to obraz zle wyszedł jest zamazany jak mam go skonfigurować albo podajcie lepszy bo przy takiej jakośći kiepskiej niechce sie ogladac??

Prześlij ten temat:
Strona 1 z 1