Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: AOC 22" LCD 2241Pa - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert AOC odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania pomocy dotyczącej monitorów. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Ekspert z AOC będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szanse ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

AOC 22" LCD 2241Pa Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   gorion00 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 01 styczeń 2011 - 16:08

Witam
Czy byłaby możliwość uzyskania szczegółowych informacji na temat nowego modelu AOC 22" 2241Pa? Instrukcja jest może dostępna w formie elektronicznej? Bardzo podoba mi się wbudowany hub usb (niestety nie mogę znaleźć informacji ile ma wejść?), pivot oraz niski pobór prądu. Możliwe ze jest to nazbyt szczegółowa kwestia ale jak wygląda sterowanie jasnością tzn czy uda się je ustawić dużo poniżej fabrycznych maksimów 250cd (ideałem byłoby 40-80cd) zachowując przyzwoity kontrast pozwalający na swobodne czytanie tekstu?
Pozdrawiam

#2 Użytkownik jest niedostępny   repylek Ikona

• Very Lazy Cat
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 01 styczeń 2011 - 16:33

http://www.aoc-europ...sh=1&showUid=13
ściągnij specyfikacje w pliku PDF
obejrzyj fotki

1xUSB Dodaj obrazek
Linkman M-24